0
Kurv

LEVERANDØRDATABASER

Ved å gå til PCSCHEMATIC sine databasesider får du en oversikt over hva som finnes av leverandørdatabaser i Danmark. Disse følger også med i programmet og blir oppdatert jevnlig, men ikke så ofte som de leverandørspesifikke databasene.

Alle databaser
Alle databasene kan lastes ned direkte.

Lenke - alle databaser

Noen felt, som f.eks. beskrivelser og priser, bør konverteres til norsk, men dette gjøres enkelt med en fil (f. eks. prisfil i Excel) fra den norske komponentleverandøren.

Norske databaser

Vi har laget flere leverandørdatabaser med norske EL-nummer.
Denne kan lastes ned ved å trykke på linken under.
Trenger du flere databaser så ta kontakt.

Lenke - Norske databaser

SYMBOLBIBLIOTEKENE

Det ligger mange symbol i symbolbibliotene i PCSCHEMATIC Automation, og selv om de dekker det meste innen elektro og automasjon, så det vil det av og til være noen som savner et spesielt symbol.
Trenger dere et spesielt symbol som dere ikke finner i biblioteket, så ta kontakt, så ser vi om vi kan hjelpe.

Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt:

Takk for henvendelsen!
Du vil høre fra oss innen kort tid.
Oops! Noe gikk galt når du fylte ut skjemaet. Vennligst prøv på nytt.
Automation
Electrical CAD Software
Les mer og prøv programmet
Les mer og prøv programmet
Cablemanager
Hold orden på kabler og føringsveier
Les mer og prøv programmet
Les mer og prøv programmet
Cabledim
Dimensjonering av kabler
Les mer
Les mer